Tlf. nr. 29914932
SENESTE NYT

Hos Cosplay Youth står hverdagen aldrig stille! Her finder du et udpluk af dagligdagen, bestyrelsens sysler og hvad der sker bag tæppet mellem vores meetups og øvrige arrangementer.

 

1. juni 2024

Atter en gang indtog vi det Københavnske byliv. Denne gang hvor vi slendrede ned gennem Strøgets gader under højt solskin, på vej mod Bubble Tea og manga butikker under en af vores klassiske cosplay walks. Undervejs stoppede vi for et fællesfoto, og turen endte så i Kongens Have hvor adskillige tæpper blev bredt ud til verdens hyggeligste picnic. Conga Line Dance blev der også plads til samt nogle Tiktok videoer, og da skyggerne blev lange fortrak vi os til Nørreport hvor medlemmerne blev hentet.

 

 

18. maj 2024

Solen stod højt, da 55 cosplayers var klar til at indtage årets Copenhagen Comics. Vi fulgtes ad til Øksnehallen, fandt et mageligt sted at parkere fanen, hvorefter både crew og medlemmer fik besøgt de mange boder og seværdigheder og nød det gode vejr udenfor, når indeklimaet blev for lummert. En herlig dag havde vi blandt tegneseriefolket og andre cosplayers, og vi glæder os til at komme igen næste år!

 

 

4. maj 2024

I dag var både en særlig dag, og en dag som alle andre, da TV2 Metropol var forbi for at filme et af vores meet-ups gennem øjnene på ét af vores medlemmer, som havde meldt sig som 'hovedperson' til optagelserne. Derudover forløb dagen som sædvanligt med Werewolf, badge making i nye størrelser, wig-styling og dans i vores spejlsal. Vi havde også Yui på besøg, der holdt et manga tegnekursus, sponsoreret af Animerch.

 

 

20. april 2024

Foråret blev fejret under japanske kirsebærblomster (Sakura) da vi mødte 50+ fantastiske unge på Østerport Station, og så gik i samlet flok til Langelinies årlige Sakura Festival, hvor vi slog os ned et stenkast fra selve arrangementet, så medlemmerne kunne komme og gå som de ville, og havde et sted at fortrække sig til og hygge. Festivallen, der fejrer venskabet mellem Japan og Danmark, er en fast tradition for mange interesserede i både cosplay og japansk kultur generelt, så derfor skulle vi naturligvis med igen i år!

 

 

6. april 2024

Lørdag d. 6. april holdt vi åbent meetup for unge med interesse for cosplay og japansk popkultur. Omkring 80 fantastiske unge mødte op til en herlig dag, hvor vi hyggede med at designe badges, spille Werewolf og andre spil, lave fotos og Tiktok’s og holdt oplæg om etikette og sikkerhed til conventions. Oh yes, det var endnu en fed dag i vores skønne forening og fristed for unge cosplayers.

 

 

16. marts 2024

En biograftur har længe været på vores ønskeliste, og i dag skete det så endelig da vi tog med 60+ glade CY medlemmer rundt i Skindergade til diverse manga- og kostume butikker, for så til sidst at slå os ned i Grand Teatret hvor vi havde lejet en hel sal for os selv til at se japanske instruktør Hayao Miyazakis nyeste (og måske sidste) mesterværk: Drengen og Hejren.
 
 

2. marts 2024

Vi bød foråret velkommen med vores årlige ordinære generalforsamling hvor medlemmerne stemte til og for hvordan de ville have at deres fantastiske forening fortsat skulle køre. Derefter vendte vores populære fotoshoot tilbage med fornyede fotoaftaler, og til sidst sluttede vores splinter nye medlemsråd af med at holde deres aller første møde om hvordan de vil gøre CY til et bedre sted for deres kammerater.
 
 
 
 

17. februar 2024

En skøn weekend er nu løbet af stabelen til årets J-popcon, hvor CY medlemmer var at skue både her og der og allevegne. Vi havde en dejlig lørdag blandt fantastiske cosplayers, hvor vi fik stjerner i øjnene over både udvalget i dealer hall og connens events.I Community Corner fik vi sludret med vores venner fra Ninjin og lagt en aftale i hus for dette års CY tur til Ninjin Con, så vi kom også hjem med mere at glæde os til!
 

 

13. januar 2024

Årets første udflugt stod i cosplay og videospillets tegn, da 48 CY'ere mødte os på Bella Center metro station, hvorfra vi gik til Copenhagen Gaming Week, som var den første af sin slags i Danmark.
Efter at have indfundet os og givet vores medlemmer en lille rundvisning på matriklen, blev de unge sluppet løs, og connen bød da på alt fra diverse paneler med bl.a TinYasuo, Cosplay & Robotics, Politiets Online Patrulje, til e-sport i den store hal, et Nintendo område, cosplay shows og meget mere!
Sidst på dagen var to repræsentanter fra vores bestyrelse med i et talkshow for at tale lidt om hvad cosplay er for os og vores forening, og hvorfor vi mener det er vigtigt at have fået et samlingssted for unge med interesse i cosplay og japansk popkultur på benene.
 
 

6. januar 2024

Efter en veltiltrængt juleferie vendte over 60 medlemmer glade og friske tilbage for at tage hul på den nye år sammen med os! Efter vores vante intro gæstede Anso, der fortalte om programmet for Copenhagen Gaming Week (næste uges event), og derefter gik løjerne i gang med Anime Dating Game, der havde vist sig poplært til årsafslutningen, samt musik quiz, og bagde making.
I class room var der foredrag om mangaens historie fra Japan til Danmark, samt hvordan diverse genrer og tegnestile havde udviklet kunstformen. Herefter fulgte Anime Bio med Spy X Family, og til sidst satte vi, traditionen tro, gang i skrub-af-dans, med bl.a Caramelldansen, Macarena og Gangnam Style!
Vi ønsker endnu en gang jer alle et godt nytår og glæder os super meget til at holde en masse fede events og meetups med jer sæsonen ud!
 

 

9. december 2023

Efter måneders planlægning løb denne store dag endelig af stablen - Cosplay Youths jule- og årsafslutning! Vi varmede op på Basen med 1, 2 Switch, Werewolf og badge making, og fulgtes så i samlet flok til restaurant Hong Cheng, hvor vi fik en masse dejlig mad og festede med div. lege og fællesdans - heriblandt Anime Dating Game, Limbo og Caramelldans - og så blev der selvfølgelig også holdt nogle taler. Nu glæder vi os blot til at se alle vores fantastiske medlemmer igen i det nye år!
 

 

26. november 2023

I dag havde vi glædet os stort til at få den kendte danske cosplayer TinYasuo på besøg til et spændende foredrag. Nikolaj kørte mere Werewolf, Sarah fortsatte sit crafting workshop, og Alex lavede badges med medlemmernes egne designs- og navne på japansk.
 

 

11. november 2023

Efter at medlemmerne til sidste meetup havde forberedt deres skitser, stod største delen af dagen i craftings tegn sammen Sarah & Co. hvor de unge fik hjælp til med worbla, dremels, EVA skum og div. andre materialer, at bringe deres cosplay props til live. Inde ved siden af havde Nikolaj en fest med det længe savnede Werewolf. Der blev fortsat hamret løs til japanske toner i Taiko no Tatsujin, og inde i anime bio stod den på Ju Ju Kaisen.
 
 
 

28. oktober 2023

Halloween meetup hoppede af pinden i dag! Mens Marianne holdt skansen ved kiosken holdt Sarah sin første Crafting Class, hvor medlemmerne lavede skitser til cosplay props, som skal fremstilles til de næste meetups. Alex holdt Japanese Class med grundlæggende japansk, der var gang i Just Dance og japansk trommespil, og sidst rundede vi dagen af med hygge i anime bio, der bød på Assassination Classroom.

 

14. oktober 2023

I dag fik vi holdt generalforsamling, og vi må give stor ros til vores udholdende medlemmer, der holdt stand gennem halvanden times afstemninger om sammensætning af bestyrelse, vedtægtsændringer, valg af revisor mm. Bagefter holdt vi massiv game-day, hvor diverse spilkonsoller havde indtaget de fleste af vores lokaler.
 

 

1. oktober 2023

Vi føler os meget heldige. Vi har nemlig fået fornøjelsen af at byde denne super seje kvinde velkommen i vores crew! Fremover kan man derfor møde Sarah til vores meetups, hvor hun primært vil være crafting instruktør, men også kærlig omsorgsperson for medlemmerne. Du kan se en præsentation af Sarah på siden Teamet Bag, og vi tør godt afsløre, at vi glæder os til samarbejdet.
 

 

30. september 2023

Dagens meetup bød på et super hyggeligt besøg fra Animerch og en god snak med medlemmerne om forretningen og udvælgelsesprocessen for shoppens merchandise. Vi fik også holdt wig styling class, hvor der blev glattet, crepet, krøllet, klippet, børstet, kæmmet, sprayet og stylet i alle afkroge. Og så blev der lavet et flot Anya cosplay fra SpyXfamily i systuen.
 

 

27. september 2023

Nu kan vi gøre det officielt (og det er vi ret så glade for)! Vi har nemlig fået et nyt skud på CY-stammen og kan byde Martin velkommen som omsorgsperson og crafting medhjælper. Martin har været med til et meetup og var også med os til Ninjin Con, og det står os krystalklart, at han hører til i vores crew. Du kan se lidt om, hvem Martin er under fanen 'Teamet Bag'. Velkommen i flokken!
 
 

 

16. september 2023

Sådan ser det ud, når 45 medlemmer af CY indtager Ninjin Con! Vi havde en skøn dag i Nyborg blandt en masse dejlige mennesker, fine boder og hyggelige events. Stor tak til Bifrost for at give os busturen, og til Ninjin for at byde os velkommen med stil, guidet rundvisning og et herligt særevent!
 
 

9. september 2023

Thank Youth for en skøn (og meget varm) dag på Garderhøjfortet til Fantasydage.
Vi havde en masse medlemmer med os til en dejlig og farverig dag blandt alverdens entusiaster i fantasy! CY leverede som altid på ung energi, fede cosplays og vibes fra popkulturen. Græsset var grønt, himlen blå og vi medbragte selv hele det øvrige farvespektrum!
 
 

5. september 2023

I dag farede vi til Østerbro, hvor vi var inviteret til møde med de sødeste folk fra Krudttønden og Kildevæld Kulturcenter mhp. at afholde vores arrangementer der. Vi fik en rigtig god snak omkring mulighederne for brug af faciliteterne, og det så bestemt interessant ud. Vi vil nu gå i tænkeboks og lure på, om det skal blive en realitet for foreningen, og vi er superglade for, at de havde lyst til at invitere os!

 

31. august 2023

Så er tilmeldingen til Ninjin Con turen lukket, og det blev til i alt 45 CY-medlemmer, der skal en tur til Nyborg 16. september! Billetterne er købt, og vi ser nu frem til en hyggelig bustur pakket med glade cosplayers og farverige wigs. Vi glæder os til rundvisning af hovedarrangøren, deltage i vores sær-event og tulre rundt og gasse den på connen i godt selskab blandt ligesindede.

 

26. august 2023

Vi kan ikke sige det nok. Vi elsker J & K-pop! Og hvad er så bedre, end at suse ind i Studiestræde, hvor Københavns eneste shop for selvsamme er at finde? Her finder du alt fra (G)I-dle til New Jeans og fra Exo til BTS. En unik perle og eneste af sin art i byens bedste distrikt og med et personale, der ved hvad de snakker om - whats not to like? 

 

22. august 2023

Dette er nok verdens mest kedelige billede. Men for os er det nærmest vejen til Nirvana, porten til Himmeriget og den gyldne sti til Eldorado. Vi har nemlig omsider fået et depotrum til alt vores udstyr, og snart holder vi store flyttedag med alt vores habengut - og der er en del! Slut skal det være med at fragte alt fra himmel og jord frem og tilbage fra nær og fjern - nu kan vi nøjes med en lille tur med muldyrene, når vi holder meetups. Vi er så glade, at vi ku' spise en kiks!

 

 

19. august 2023

Endnu et meetup veloverstået. I dag stod den på cosplay class, hvor vi lærte, hvordan man organiserer og tilrettelægger sit craftingprojekt. Der kom fut i symaskinerne, hvor flere kimonoer så dagens lys, og i anime-bio stod den på pink blod og classroom trials med Danganronpa.

 

11. august 2023

Vi skal jo også være til at få øje på, når vi er på outings, så i dag byder vi velkommen til denne flotte fyr, som kan bruges i både jord, sand og på asfalt. Med sommerens tisvejr i mente nægter vi simpelthen at kalde det et beach flag, selvom det vistnok var det, der stod på bestillingen. Alt andet går an. Bare ikke det!

 

10. august 2023

I dag kom den rare postmand med vores første sending EVA-skum og worblaplader. Det ser jo ikke specielt imponerende ud, som det ligger der i kasserne, men vi ser allerede for os, hvordan det med tiden vil tage form og blive til de flotteste cos og props. Lidt varme her, lidt lim der, primer hist og maling pist - og vupti så kører det!

 

6. august 2023

Foreningens messenger bød i dag på en herlig nyhed! Her lå en fin besked fra MizuCon's crew om, at man gerne vil møde os i Cosplay Youth, når MizuCon ankommer til København fra cosplay cruise med færgen fra Oslo den 19. august. Vi har fluks købt norske flag, så vi kan vinke både crew og deltagere velkommen, og så glæder vi os til en lille cosplay sludder og et VIP photoshoot!

 

5. august 2023

Så fik vi sparket gang i CY efterårs/vintersæsonen med et fantastisk meetup på Østerbro. Her holdt vi manga class og lærte om mangaens historie og udvikling, så Sword Art Online i anime-bio, syede kimonoer, spillede werewolf, kiggede i craftingbøger, hyggede på terrassen og havde i det hele taget bare en fed dag med både nye og gamle medlemmer. Next stop og meetup er 19. august!

 

3. august 2023

I dag tog bestyrelsen hinanden og en hel masse brohurer under armen og tog glad på promo-tur i indre by. Vi var på besøg hos både Fantask, Animerch, Faraos Cigarer (både manga-, kostume- og rollespilsshoppen), Copenhagen K-pop og Taste of Taiwan Bubble Tea Cafe og fejrede dagen, en tom taske og et job well done med varm kakao med flødeskum!

 

1. august 2023

Vi kan nu hilse Animerch velkommen som samarbejdspartner og sponsor af Cosplay Youth. Vi er blevet flot præsenteret i Animerchs nyhedsbrev og glæder os til samarbejdet. Animerch shoppen er et ikon inden for den japanske popkultur i Danmark og byder på en udsøgt samling af merchandise inden for alle de velkendte animes og karakterer, som vi kender og elsker! Besøg shoppen i Skindergade og på Animerch.dk.

Tadaaa!! Minsandten om ikke vores nye flotte brochurer kom dumpende ind ad døren i dag! Vi i bestyrelsen daffer snart på en promo-tur og får dem opstillet i de butikker, som vi allerede har indgået aftale med. Snart kan du finde os hos bl.a. Animerch, Faraos Cigarer og Fantask.

  

 

31. juli 2023

I dag drog vi til Valby Kuturhus, hvor vi havde møde med projektlederen for Spillaboratoriet. Her fik vi en fin rundvisning i vores vante lokaler, som pt. er under ombygning. Og uhada det ser ud til at blive godt herude! Vi spottede både nye stole, sofaer, skabsplads og en helt ny indretning af lokalerne, som vi glæder os til at tage i brug, når Spillaboratoriet genåbner i løbet af oktober. Vi fik også fastslået en aftale om booking af hele etagen hver den 1. lørdag i måneden i hele første halvår af 2024, så nu kan vi planlægge meetups på den langsigtede bane. Yay for det!

 

27. juli 2023

Programmet er nu på plads for næste meetup, lørdag den 5. augus - tjek upcoming events! Vi sparker gang i vores første indendørsarrangement efter sommerferien og håber at se flest muligt af jer til en hygsom dag, inden skolen ringer ind igen (æv!). Kom ud af sommerregnen og vær med. Vær obs på ændret mødested ved Poul Henningsens Plads metro (ikke Nordhavn Station, som tidligere annonceret)! Vi glæder os til at se alle, nye som gamle CY’ere!

 

26. juli 2023

Så fik vi vores nye hjemmeside i luften (ja, den her). Vi er overgået til et system, som alle i bestyrelsen nemt kan tilgå, og trods den er knapt så visuelt imponerende, så har vi lagt vægt på brugervenlighed og muligheden for at kunne lave hurtige opdateringer. Tag et kig omkring! Vi arbejder stadig på nogle detaljer og yderligere info og tilføjelser, men alt i alt ser det da meget godt ud, ikk'?

 

24. juli 2023

En hilsen til vores medlemmer fra London! Vi har sendt en CY hoodie afsted med Troels indeni, og her scouter de sammen Londons fede anime shops. Vi venter spændt på at se, om der kommer noget godt med hjem i kufferten!

 

20. juli 2023

Cosplay Youth har indledt et samarbejde med Ninjin, og I kan godt rydde kalenderen lørdag den 16. september - vi skal til Ninjin Con! Ninjin er en forening med hovedsæde i Nyborg på Fyn, som bestræber sig på at holde en årlig convention for japansk popkultur og cosplayers. Denne så første gang dagens lys i 2022. Ninjin Con er en mindre con, der satser på det tætte og hyggelige fællesskab, og er man ny i con-miljøet eller efterlyser et event uden tusindvis af deltagere, er det her et rigtig godt sted at starte!

Og når nu vi er ved det, så lad os da lige tage et moment til at beundre den her og dens tvilling - vores 2 nye superflotte (og ret så oversized) rollup’s, som er leveret i dag!