Tlf. nr. 29914932
TEAMET BAG

Cosplay Youth er drevet af frivillige kræfter og består af en bestyrelse og et dedikeret crew, der tilsammen får hjulene til at dreje. Fælles for os alle er, at vi er engagerede i cosplay og samværet med børn og unge.

For alle frivillige instruktører og omsorgspersoner gælder, at der aflægges pletfri børneattest i overensstemmelse med retningslinjerne for drift af foreningsaktiviteter for børn og unge. Herudover afgives der erklæring på, at foreningens samværspolitik, som beskriver rammerne for både digitale og fysiske relationer og samvær mellem børn/unge og voksne er forstået og efterleves.

 

Bestyrelsen

 
Forperson 
Nadia Braarup
 
Nadia har en lang fortid som advokatsekretær og er kontraktholder ved Københavns Kommune. Overblik og koordinering er gyldne stikord, både når hun går på arbejde, og når det gælder Cosplay Youth. Nadias mantra er 'go big or go home' - vi gør det 100% eller slet ikke, og så er hun lidt af en kærlig løvemor for foreningens medlemmer.
 

 
Næstforperson
Troels Skov
 
Troels arbejder på en specialskole og har mange år på bagen som spejderleder. I fritiden er han hobbyfotograf og aktiv frivillig under div. cons og events i Danmark. Troels har et stort hjerte for børn og unge og er stifter af Cosplay Youth. Troels pakker hellere for meget, end for lidt, hvilket giver sig til udtryk ved foreningens arrangementer - for de unge skal bestemt ikke mangle noget!
 

 
Kasserer
Lonnie Lykke Skouboe
 
Lonnie arbejder til dagligt som sekretariatschef på en tandlægeklinik, men her i Cosplay Youth er det finanserne, hun mestrer. Lonnie er mor med stort M for 4 børn, herunder et af foreningens trofaste medlemmer, og er fast inventar under vores arrangementer.
 

 
Bestyrelsesmedlem
Ea Moth-Pedersen
 
Ea er uddannet cand.scient.oecon og arbejder som datamanager for Region Hovedstaden. Ea har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde, er tidligere Danmarksmester i havfiskeri og har været arrangør af flere danske mesterskaber. Men over alt er hun mor til en cosplayer og cosplayer selv en del - når hun altså ikke lige har travlt med at øve tranesparket, når hun træner karate.
 

 
Bestyrelsesmedlem
Sine Friis Eeg
 
Sine er socialrådgiver og arbejder som SPS-rådgiver på DTU, hvor hun støtter universitetsstuderende med neurologisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Sine er mor til 2 drenge, heraf en cosplayer, og har som sådan fået forlænget sin bucketlist med kawaii, manga og besøg på en kattecafé i Japan. Sine tager skarpt afstand fra perfekthedskultur og alt der kræver forskel på højre og venstre, men er tilgengæld altid game på jordbær, popcorn og julemusik. Måske endda samtidigt? 

 

CY Teamet

 
Jacob Thesander
Foto- og videograf 
 
Indehaver af ©Thesander Layout og dygtig cosplay videograf. Jacob er ofte at finde til div. cons både i og udenfor Danmark og deltager også ofte med CY, hvor han foreviger os på både film og fotos.
 

 
Nikolaj Trankjær
Omsorgsperson
 
Nikolaj er uddannet datamatiker og bruger en stor del af sin fritid i fantasyverden og på conventions både i og uden for Danmark. Gaming, rollespil og cosplay ligger i blodet hos Nikolaj, som også har stået for flere cosplay meetups gennem tiden. Og så har han bare en fuldstændig ligetil tilgang til børn og unge uden så mange dikkedarer.
 

 
Alex Mangor Grave
Omsorgsperson
 
Alex har mange års erfaring med cosplaymiljøet og afholdelse af cosplay walks. Alex er vores mangaguru og skriver selv bøger, bl.a. serien Fyrtårn, og så afholder han både manga classes og står for vores anime-bio. Alex arbejder i en børnehave, har erfaring med pædagogisk arbejde med børn/unge og er urokkelig i sit rolige gemyt.
 

 
Marianne Guldstrøm
Omsorgsperson
 
Marianne er en skattekiste af fed humor og godt humør og som hustru til næstforpersonen har hun en særlig opgave i at holde skik på hans utrolig mange gode ideer. Marianne arbejder i fødevarebranchen og har et hjerte af guld. Vi tror det er sådan, hun fik sit efternavn.
 

 
Martin Jæger
Omsorgsperson
 
Martin er uddannet skolelærer (så I kan godt finde det røde æble frem) og har selv en del cosplaying og cons i bagagen og erfaring med crafting. I fritiden er han aktiv i LGBTQ+ miljøet og fortaler for neurodivergens og awareness. Martin er craftingmedhjælper og omsorgsperson og er med sit rolige og udadvendte væsen bare rigtig god til børn og unge!
 

 
Mark Ørum Hansen 
Cosplayinstruktør
 
Mark er aktiv cosplayer med masser af con's og cosplay walks i bagagen. Han forstår til fulde at præsentere karakter og instruerer i både scene acting, photo pose og how-to-cosplay generelt. Mark har en super indlevelse i unge cosplayers og et stort omsorgsgen for dem. 
 

 
Zach Damsholdt Olsen 
Cosplay- & craftinginstruktør
 
Zach er pioneer for unge cosplayers og har, trods sin unge alder, adskillige con's og cosplay walks på bagen. Zach er aktiv i cosplaymiljøet både som con-gænger men også som koordinator af en lang række meetups. Han er dedikeret Genshin Impact cosplayer og er både en dygtig crafter og talentfuld art-designer. Zach instruerer i crafting, wig-styling og cosplay makeup og har en god finger på pulsen med de unge cosplayers ve og vel.
 

 
Anna Alberte Krølner 
Design- & craftinginstruktør
 
Anna instruerer i design og crafting. Hun studerer kommunikation/IT og er en 'force of nature' og multitasker inden for en masse aspekter af cosplay og fantasyverden. Ud over selv at være cosplayer, syr hun sine egne kostumer, når hun altså ikke lige har travlt med at deltage i live- og bordrollespil eller koordinere div. tiltag, som Fantasydagene. Anna er meddesigner på et prisvindende brætspil og er altid klar på en TikTok. Annas mange år som spejder kommer os alle til gode ift. organiseringsevne og i samværet med børn og unge.
 

 
Sarah Støjer Sällberg
Craftinginstruktør
 
Sarah er cosplayer med fokus på at kreere cosplays på lavt budget, hvor selv pap og yogamåtter kan forvandles til gode props. I Sarahs verden kan stort set alle materialer anvendes på den ene eller anden måde. Hun studerer animal science og har arbejdet som barnepige. Sarah arbejder med stor tålmodighed i sine projekter, men også over for børn og unge, så tingene kan foregå i deres eget tempo.
 

 
Simon Højgaard Nielsen
Scene acting instruktør
 
Simon har en bred vifte af kreative talenter! Han er uddannet fra Det Danske Filmskuespillerakademi og har arbejdet på forskellige teatre rundt om i landet, bl.a. Folketeatret, inden for scenekunst som både skuespiller og danser. Som hobby elsker Simon at fotografere, synge og danse og har gjort det siden barnsben.
 

 
Sarah Christensen
Omsorgsperson
 
Sarah arbejder til dagligt som bioanalytiker, hvor hun har fingeren på pulsen - Men! Når muligheden byder sig, render hun rundt på conventions. Sarah er en person der godt kan lide når, der sker lidt sjov og ballade og spiller gerne brætspil og dnd med dem, der har lyst.
Hun er god til at finde ud af hvordan en cosplay idé kan blive skabt til virkelighed og har en positiv indstilling til samarbejde.
 

 
Momo Amalie Heidemann Laux
Omsorgsperson
 
Momo er dedikeret cosplayer med en forkærlighed til animekarakterer, og særligt Bungo Stray Dogs. Når Momo ikke er at finde på landets conventions, er hun formentlig i Japan, som er foretrukne rejsemål, eller sidder begravet i japansk undervisning herhjemme. Momo elsker samværet med børn og unge og er altid klar på en snak om cosplay eller andet, vores medlemmer måtte have på hjertet.